Real Residence 2

Rezidențe într-un cartier privat finalizat

Complex rezidențial cu un circuit închis, definit printr-o linie arhitecturală simplă, dar modernă, cu spații generoase.

Domnesti - Clinceni - Bragadiru, de acasa poti accesa rapid toate aceste zone. Complexul este situat la un km de București, într-o oază de liniște, iar poziționarea oferă un avantaj major, deoarece accesul din strada asfaltata se poate face din două direcții: Ghencea și Șoseaua Alexandriei.

Întregul ansamblu cuprinde 40 de case, cu circuit închis, asigurând intimitatea și siguranța locuitorilor.Fiecare casă are o suprafață de 105 mp (148 mp inclus mansarda), trei dormitoare, două băi, living, bucătărie, terasă generoasă, două locuri de parcare, iar în mansardă se mai poate amenaja încă un dormitor de 43 mp utili (la cerere).

Fiecare imobil este așezat pe un teren de 330 mp, cu o curte interioară spațioasă si gard delimitator între proprietăți.Finisajele exterioare și interioare sunt incluse în preț.

Casa se preda la cheie.

- Pereții întregului imobil sunt din cărămidă Porotherm, cu termoizolație din polistiren de 10 cm.

- Pereții de compartimentare sunt, de asemenea, din cărămidă Porotherm.

- Acoperișul are șarpantă în patru ape din lemn.

- Izolarea acoperișului este făcută cu vată minerală de 10 cm în două straturi (20 cm).Tabla este din țiglă metalică de culoare gri antracit mat structurat.

- Casa este prevăzută cu suprafețe vitrate generoase, spațiile beneficiind de lumină naturală.Tâmplăria exterioară este din PVC 6 camere, culoare gri antracit cu rupere de punte termică și geam izolant (sticlă Saint Gobain), iar feroneria este Maco MM.

- Ușile interioare sunt de culoare albă, cu tocuri rotunde.Instalațiile electrice și instalațiile sanitare sunt disponibile în întregul imobil.Instalația de televiziune prin cablu și internet este disponibilă în toate încăperile.

- Încălzirea apei și a încăperilor se face prin intermediul unei centrale termice IMMERGAS 24, care este instalată în bucătărie.

In concluzie, acest complex rezidential ofera o oportunitate unica de a avea propria casa, cu toate facilitatile intr-o zona linistita si sigura.

immergaznsi real estatesaint gobainporotherm