Founder

Mavrig Dragos

Proprietatile mele

Momentan, nu sunt proprietati listate. Cauti ceva anume?  Contacteaza-ne si te vom ajuta.
Vezi toate proprietatile

Despre mine

Fiecare pas porneste din decizia de a face schimbari si de a atinge un scop, fiecare pas este insotit de emotie si necunoscut. Cum fiecare pas conteaza pentru mine, am ales sa il fac impreuna cu o echipa purternica, construita in jurul valorilor in care cred si, pe care le-am imbratisat in propriile mele experiente.

Mi-am pus amprenta in fiecare segment, in mod direct sau lateral pietei imobiliare si am definitivat, in anii de experienta, ca acest domeniu este cel in care creativitatea mea se imbina perfect cu dorinta de a depasi performantele realizate pana acum.

Fiecare interactiune si experienta, traita in relatia cu clientii si partenerii mei, m-a adus mai aproape de definitivarea unui produs de consultanta complet. Backgroud-ul meu este din domeniul financiar, cu preponderenta aplicat in ultimii ani in real estate. Am consiliat mii de clienti in deciziile lor financiare si am parcurs tranzactii imobiliare de peste 100 mil EUR, realizate pe intreg teritoriul tarii. Astazi imi doresc ca fiecare membru al echipei noastre sa poata depasi performantele mele si, impreuna cu mine sa atingem scopul NSI, acela de a deveni un pol de referinta al pietei imobiliare.

Trimite-mi un mesaj

MulțumIM! Mesajul dvs. a fost primit!
Oops! A apărut o eroare la trimiterea formularului.