Vannzarea casei tale

Servicii integrate

Ce inseamna sa tranzactionezi cu NSI?

Cand colaborezi cu un partener NSI indirect interactionezi cu toata echipa NSI. Vom intelege de fiecare data exact ce ai nevoie si vom propune solutiile potrivite tinand cont de fiecare data de expertiza noastra in marketing si vanzari, astfel vom crea campanii personalizate si adaptate dupa nevoile tale astfel incat sa optimizam rezultatele pentru a atinge targetul agreat impreuna cu tine. Vrem sa stim de ce ai nevoie pentru ca intreg procesul, pe care il vom face alaturi de tine pas cu pas, sa fie cat mai simplu. Stim ca timpul tau este important asa ca ne vom veni in atentia ta doar in punctele cheie, esentiale pentru tine iar restul etapelor vor fi acoperite de echipa noastra.

Contact
What's my home worth?

Marketing

Departamentul noastru de marketing va genera toata atentia de care proprietatea ta are nevoie astfel incat plaja de potentiali clienti sa fie una cat mai mare si sa reusim intr-un timp cat mai scurt sa identificam persoana potrivita cu care tu sa tranzactionezi.

Contact

Parteneriat

Daca vrei sa iti vinzi proprietatea sau vrei sa afli cat valoareaza proprietatea ta in piata imobiliara de astazi ne-am bucura sa te cunoastem si sa fim alaturi de tine asa ca trimite-ne un e-mail si vei primi un raport gratuit si in acelasi timp unul dintre colegii nostri va analiza proprietatea ta. Cu totii vorbim despre promovare insa cum aceste procese devin realitate si au rezultat tine de cum este structurata echipa de marketing si in ce masura ea este pregatita sa creeze content captivant. Fiecare proprietate NSI este analizata individual iar solutiile potrivite de marketing sunt alese in functie de scopul agreat cu tine. Pentru noi success inseamna sa depasim obiectivele inainte de termen astfel acum ai ocazia sa colaborezi cu compania nr 1 din Romania ce a regandit, testat si aplicat cele mai noi si innovative unelte de marketing si vanzari.

Contact
Find your dream home
Find your dream home