Managing Partner

Sebastian Ungureanu

Despre mine

"Cei peste 10 ani de experienta in real estate m-au facut sa ma apropii mai mult de oameni si sa cred mai mult in ei. Am fost acolo pentru fiecare dintre clientii nostri, pe tot parcursul călătoriei noastre în afaceri și în viață si asta pentru a ma asigura că atunci când vine vorba de proprietăți imobiliare ei primesc cele mai bune sfaturi in acest domeniu promitator.

Imi place sa ofer oamenilor serviciul cel mai potrivit legat de majoritatea tipologiilor de tranzactionare din domeniul imobiliar, indiferent dacă mă ocup de procesul de vânzare sau de cumpărare, sau pot sa le conectez direct cu partenerii specialisti, pentru un anumit serviciu.

Unul dintre principalele obiective ar fi acela de a putea conexa foarte bine nevoile si dorintele clientilor, oferind solutii de cea mai buna calitate si de cele mai multe ori personalizate, spre obtinerea celui mai bun rezultat.

Intotdeauna construiesc un plan pe termen lung si de aceea nu doar inchid o vanzare ci deschid de fiecare data o noua relatie."

Trimite-mi un mesaj

MulțumIM! Mesajul dvs. a fost primit!
Oops! A apărut o eroare la trimiterea formularului.